1000 chanser

Du ska ha tusen chanser att utforska och förverkliga dina drömmar

Mer om bloggen

Den här bloggen kretsar kring hur alla människor ska ha mod och kunskaper som ger stora drömmar, och goda möjligheter att förverkliga dem. Liberalismens kärnbudskap, som jag ser det. För närvarande (sommaren 2014) jobbar jag huvudsakligen med tre spår: forskningsprogrammet Uppdrag Välfärd (ihop med Entreprenörskapsforum och stiftelsen Leading Health Care), migrations- och integrationsfrågor (särskilt arbetskraftsinvandring, arbetsmarknadsintegration och utanförskapsområden) och ett nystartat projekt om automation, arbetslöshet och ojämlikhet.

Bloggen ska fungera som en plats att samla tankarna. Jag kommer också att länka till debattartiklar och annat som jag skriver eller är inblandad i.

Jag är en tvåbarnspappa på Södermalm, Stockholm. Sedan våren 2012 är jag vice vd för den gröna och liberala tankesmedjan Fores. Dit kom jag från Folkpartiet, där jag jobbat nio år i riksdags- och Regeringskansliet med social-, utbildnings-, jämställdhets-, diskriminerings-, HBT- och MR-frågor. Bland annat. Innan dess har jag varit vetenskapsjournalist och gymnasielärare.

Annonser
%d bloggare gillar detta: